Keitä olemme

Tervakosken parturi-kampaamo Karvari
Anne, puh. 019-766 370
Y-tunnus: 1126966-2
Verkkosivustomme osoite on: https://www.karvari.fi

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Asiakassuhteen solmimiseksi ja ylläpitämiseksi asiakkaasta tallennetaan seuraavat tiedot: henkilön etu- ja sukunimi, puhelinnumero ja tiedot tilatusta/tehdystä työstä.
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: asiakastietojen ja -suhteiden ylläpito, sekä asiakkaiden tilausten ja tehtyjen töiden käsittely ja arkistointi.
Tietoja voidaan käyttää myös kohdennetun sisällön ja mainonnan tuottamiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin.

Kenelle jaamme tietosi

Asiakkaan tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille muutoin kuin viranomaisen määräyksestä. Alaikäisten asiakkaiden tiedot voidaan luovuttaa asiakkaan huoltajille.

Kuinka kauan ja miten säilytämme tietoa

Asiakkaan tiedot ovat luottamuksellisia. Asiakastiedot säilytetään manuaalisina versioina lukitussa kaapissa. Asiakkailta kerätään vain asiakassuhteen solmimista edellyttävä minimimäärä tietoa.
Asiakastietoja säilytetään asiakassuhteen ajan tai enintään viisi vuotta, jonka jälkeen asiakastietolomakkeet tuhotaan asianmukaisesti silputtuna hävittäen.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa häntä koskevat tallennetut tiedot ja vaatia virheellisten tietojen korjaamista. Asiakkaalla on oikeus vaatia tietojensa tuhoamista kolmen vuoden kuluttua tilatun työn valmistumisesta. Pyynnön tietojen tarkastuksesta/korjaamisesta/tuhoamisesta voi tehdä liikkeellä paikanpäällä.

Lisätiedot

Asiakkaalla on oikeus kieltää tai peruuttaa häntä koskevien tietojen käyttö suoramarkkinoinnissa ja etämyynnissä, sekä markkina- ja mielipidetutkimuksissa.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Asiakkaiden tietoihin kohdistuvana uhkana voidaan pitää liikkeen tiloihin kohdistuvaa murtoa ja tietojen varastamista. Murron tapahtuessa asiasta tehdään rikosilmoitus ja tapahtumasta tiedotetaan yrityksen netti- ja sosiaalisenmedian sivuilla.

Keksit

Sivusto saattaa käyttää joitain keksejä, jotka mahdollistavat ja nopeuttavat sivuston käyttöä.